Reconditionering-service

Geen enkele auto wordt mooier van het rijden. Met regelmatig onderhoud en reinigen (wassen en poetsen dus) blijft uw auto netjes. Daarnaast zijn kleine (lak)beschadigingen goed te behandelen. Dat doen wij met onze unieke reconditionering-service, een specialiteit van Automarcato. Reconditionering geeft overtuigende resultaten. De auto oogt als nieuw, gaat langer mee en behoudt langer zijn waarde!

Grondige aanpak

Onze reconditionering-service houdt in het grondig reinigen van interieur en exterieur. Uw auto wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Daarnaast zorgen we voor het perfect reinigen van het interieur en het verwijderen van vlekken op de bekleding. Wij werken met moderne reinigings- en beschermingsmiddelen.

Onze mogelijkheden

Automarcato biedt u diverse was/poets- en reconditioneringprogramma’s aan:

 • Quickservice v.a. € 25,-
  * wassen met speciale reinigingsmiddelen * wielen schoonspuiten * velgen reinigen * banden polish * ramen uitzuigen en schoonmaken, binnen en buiten *
 • Reconditionering v.a. € 125,-
  * de quickservice, uitgebreid met het polijsten van de originele lak (om lichte krasjes te verwijderen) en het compleet reinigen van het interieur, waarbij lederen bekleding in het leervet wordt gezet.
 • Lakbescherming v.a. € 195,-
  *Lakbescherming betekent het verzegelen van de originele lak. Dit doen we met een Waxoyl lakverzegeling, die we na reconditionering vakkundig aanbrengen.
 • Ozonbehandeling v.a. € 50,-
  *Onze ozongenerator, de Aerodrive 300, genereert bipolaire actieve ionen, zuurstof radicalen en ozon. De combinatie van deze elementen verdrijft effectief alle geuren uit uw auto, ook in de bekleding. De behandeling duurt circa 6 a 10 uur; daarna is uw auto voorgoed geurvrij.
 • Schadeherstel prijs op taxatie
  *Kleine schades kunnen wij optimaal herstellen. Zoals lichte parkeerschade, krasjes, vervelende putten als gevolg van een openslaande deur et cetera. De kosten hangen uiteraard af van de schade. U bent welkom voor een vrijblijvende taxatie.
“Net iets meer dan gewoon een auto!”
Bekijk de rondleiding door ons bedrijf!